fbpx

I WAS ALWAYS SEARCHING FOR THE RIGHT CLUTCH

I WAS ALWAYS SEARCHING FOR RIGHT CLUTCH ✩

Eindelijk heb ik de perfecte clutch gevonden! Ik ben echt compleet verliefd op dit kleine tasje van The M Bar! Mijn initialen zijn er op gegraveerd wat echt zo mooi lijkt! Ik weet nu al dat ik hem echt zo vaak ga gebruiken.

Het tasje is een combinatie van chick en toch een lekker vlot kleurtje. Ik heb hem namelijk in de kleur Macaron genomen. Dit is een beetje pastel roze. Ik draag hem nu vooral als ik een event heb of uit ga. Hij is ideaal om mee te nemen en hij is gewoon prachtig!

Liefs Odette

http://fabledet.com/fashionfab/i-was-always-searching-for-right-clutch-%E2%9C%A9/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.