Gepersonaliseerd Toilettasje

Toilettas van echt leer, gepersonaliseerd voor mannen of vrouwen
Toilettas met naam voor op reis

Het items dat ik koos was dit leuke, schattige toilettasje! Ik heb er best wel veel en dit komt omdat ik er dan ook maar van alles in bewaar. Van paracetamol tot tampons, van haarclip tot lipstick!

Het toilettasje is gemaakt van saffiano leer (verhard leer) en is dan ook in meerdere kleuren beschikbaar, bordeauxrood, zwart en beige. Er zit een soepele goudkleurige rits in met een dubbele zipper (dat handgreepje waar je de rits mee openen kunt) en ook aan de binnenkant van het tasje zit nog een klein vakje voor bijvoorbeeld je bobbypins / haarschuifjes in te bewaren. Ik vind hem ideaal! Ook zit er een zwarte binnenvoering in wat ik een chique uitstraling vind geven. En het leuke is, je kunt dus je eigen initialen op je toilettasje laten drukken, dit zit dan bij de prijs in, zo verwar je je eigen toilettasje niet met die van je zus, moeder of vriendin!

Echt heel goedkoop is dit item niet, maar dan heb je wel echt iets unieks! Het tasje is te bestellen voor €69,99 inclusief de bedrukking van je initialen. Ook zijn er nog meer soorten items te koop in de webshop van The M Bar, zoals portemonnee’s, telefooncases, paspoorthouders, sleutelhangers en nog een aantal verschillende soorten tasjes.

Moederdag staat weer voor de deur dus misschien is het leuk om haar een gepersonaliseerd items kado te doen! En er is een leuke actie bij the M Bar gaande. Iedere bezoeker kan shoppen met 50% korting tot 30 september 2018!

Dit tasje en alle andere items kun je zien en bestellen via The M Bar.

Ben jij al van plan om iets te bestellen?

Angela

Lees het volledige artikel op https://www.ilovebudgetmakeup.nl/2018/05/08/the-m-bar-gepersonaliseerd-toilettasje/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.