Gepersonaliseerde cadeaus op jouw bruiloft

Een uniek aandenken voor jouw bruiloft

Jullie bruiloft is een van de meest bijzondere momenten in jullie leven. Met gepersonaliseerde accessoires kunnen jullie een blijvende herinnering creëren die de liefde en verbondenheid van jullie speciale dag weerspiegelt.

Al onze luxe accessoires kunnen gepersonaliseerd worden met een datum, initialen of namen. Het personaliseren van onze accessoires is al mogelijk vanaf een kleine afname.

Live personalisatie op jouw bruiloft

Het team van The M Bar komt graag ‘live’ op jouw bruiloft, onze accessoires personaliseren voor de gasten. Dit is de tastbare herinnering voor jouw gasten.

Onze accessoires kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld de namen of initialen van de gasten of de datum van jullie bruiloft. Een uniek aandenken voor jouw bruiloft.

Gepersonaliseerde geschenken

Geef een uniek aandenken de gasten of getuigen van jullie bruiloft. Wat dacht je van onze gepersonaliseerde sleutelhangers?

Laat de datum van jullie bruiloft of de initialen van jullie of de gasten erop personaliseren en geef een blijvend aandenken. Het zorgt ervoor dat alle details naadloos aansluiten bij jullie thema en kleurenschema.

Bruiloft in het buitenland?

Is jullie bruiloft in het buitenland? Onze gepersonaliseerde paspoorthoesjes zijn dan een perfect cadeau voor jullie gasten.

Laat de datum van jullie bruiloft of de initialen van jullie of de gasten erop personaliseren. Met een gepersonaliseerd paspoorthoesje kunnen jullie een blijvende herinnering creëren die de liefde en verbondenheid van jullie speciale dag weerspiegelt.

Onze klanten

Wij hebben accessoires mogen personaliseren voor

Een greep uit onze accessoires

Personaliseer met jouw initialen

Neem contact met ons op

Wat mogen wij voor jou personaliseren?