Hart onder de riem

50% korting

STEEK EEN SPECIAAL IEMAND EEN HART ONDER DE RIEM​

 

Lieve lezer,

Het dagelijkse leven van ons allemaal is de laatste tijd op z’n kop gezet. Met de huidige maatregelen i.v.m. het Coronavirus is het logisch dat we met z’n allen zo min mogelijk de deur uitgaan.  Kortom, alles is even anders. Om toch een vleugje ‘kindness’ in je leven te brengen, kun je tot 6 april op een originele manier een lief gebaar tonen d.m.v. dit gepersonaliseerde sleutelhangertje in de vorm van een hart. Of je nou iemand een hart onder de riem wil steken, jouw broer wil laten weten hoe goed hij het doet, je oma wil laten weten dat je aan haar denkt, of gewoon zomaar voor je beste vriendin, dan kun je de sleutelhanger nu bestellen. Je kunt ook kiezen voor een sleutelhanger in de vorm van een rechthoek voor een wat mannelijkere touch. Bovendien kun je, kosteloos, een persoonlijke boodschap versturen op een mooie, handgeschreven kaart. Deze speciale dienst is alleen beschikbaar bij dit product. En als dat nog niet genoeg is, krijg je tijdelijk tot 6 april maar liefst 50% korting op deze gave sleutelhanger. Bestel hem nu voordat hij op is en wij leveren jouw geschenk contactloos via de brievenbus. Wel zo veilig!

Be kind & stay safe!

Liefs,

The M Bar

50% Korting t/m 6 april op de volgende producten:

Exclusief kaartje

Gratis: Jouw boodschap op een handgeschreven kaartje, alleen geldig op dit product, om jouw cadeau nóg specialer te maken.

 LUXE VERPAKKING

Ook gratis: Uiteraard wordt jouw cadeau in onze iconische geschenkdoos verzonden, zonder factuur.

Achteraf betalen

Betaal achteraf via Klarna. Vooraf betalen kan natuurlijk ook.

Hoe werkt het?

  • Kies jouw product: het zwarte, rode of roze hart of de zwarte rechthoek
  • Vul de naam, tekst of initialen in die je wilt laten bedrukken
  • Kies de kleur folie: goud, zilver, roségoud of rood
  • Laat jouw wens of boodschap achter voor de ontvanger. Deze zullen wij met de hand voor jou schrijven op een mooie kaart
  • Betalen kan zowel vooraf of achteraf
  • Na het invullen van de factuur- en verzendgegevens, gaan wij over tot produceren. Het cadeau wordt verzonden in luxe verpakking, zonder factuur. 
  • Daarna wordt het pakketje contactloos afgeleverd via de brievenbus

Bestel nu met 50% korting t/m 6 april

en verras die speciale persoon met een lief gebaar