Info omtrent Coronavirus

  1. Extra informatie omtrent COVID-19

 

Op deze pagina vind je alle informatie betreft de maatregelen die The M Bar heeft genomen omtrent onze business, klanten en bestellingen.

Hi lieve klanten!


Het is jullie vast niet allemaal ontgaan betreft de ontwikkelingen die betrekking hebben op onze samenleving. Niet alleen in Europa staat alles op z’n kop, ook in ‘online winkelland’ alsook onze webshop zijn de gevolgen van het COVID-19 virus merkbaar. Momenteel krijgen wij enorme hoeveelheden bestellingen binnen.

Wij vinden het super tof dat jullie massaal bij ons bestellen, echter heeft dit gevolgen voor jullie. Hierdoor kunnen wij niet de service leveren die jullie doorgaans van ons gewend zijn. Wij hebben namelijk de maatregelen van het RIVM serieus genomen om zo de kwaliteit die geleverd kan worden ook te waarborgen voor onze klanten. Ook onze producenten hebben wat vertraging vanwege de epidemie.

In het kort betekent dit dat:

  • Bestellingen meerdere dagen vertraagd zijn;
  • Meerdere producten niet meer leverbaar zijn;
  • Het verwerken van retouren en terugbetalingen hiervan langer duren dan normaal;
  • E-mail, Instagram en Facebook berichten later beantwoord worden.

Voor updates, veel gestelde vragen en meer informatie omtrent je bestelling en andere zaken kun je terecht op onze FAQ pagina. Wij hopen op je begrip en bieden onze excuses voor het ongemak! Ons hardwerkend team doet z’n best om jouw order zo snel mogelijk te verwerken.

Update Preorders sleutelhangertjes: heb je een sleutelhangertje besteld tijdens onze speciale actie, dan kan het goed zijn dat jouw product een preorder is. Preorders worden, zoals aangegeven op de productpagina, worden weer op voorraad verwacht op 20 april. De hangertjes waren binnen een mum van tijd uitverkocht, maar we wilden de actie toch doorzetten om jullie de gelegenheid te bieden om ze aan te schaffen tegen de superscherpe prijs. 

Let allemaal goed op elkaar en stay safe!

Met vriendelijke groet,

The M Bar

Belangrijke Updates

Maatregelen PostNL

Zojuist heeft onze partner PostNL laten weten maatregelen te hebben getroffen die betrekking hebben op het afleveren van pakketten:

  • De bezorger tekent na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. De ontvanger wordt gevraagd om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs te noteren in het handtekeningsveld;
  • Verruiming van dagelijkse bezorgtijd en andere maatregelen voor de bezorgers.
  • Vertraging voor levering van pakketten naar België. Dit komt omdat sommige PostNL-punten gesloten zijn.

Kortom, houd er rekening mee dat er extra vertraging kan oplopen zodra je pakket ons magazijn verlaten heeft!