Logo personalisatie

Laat jouw merk zien

Al onze luxe accessoires kunnen gepersonaliseerd worden met het logo van jouw bedrijf. Perfect als cadeau voor zakenrelaties of voor evenementen. Het bedrukken van onze producten met logo is al mogelijk vanaf een kleine afname.

Kleine afname

Omdat al onze accessoires met de hand gepersonaliseerd worden is een kleine afname mogelijk. Bij ons kan je namelijk al vanaf één item jouw merk of bedrijfsnaam laten personaliseren.

De kosten voor het laten ontwikkelen van een logo stempel bedragen eenmalig €75,00 excl. btw. Deze stempel kan vervolgens gebruikt worden voor alle accessoires die jij wilt laten personaliseren.

Logo personalisatie

Val luxe op met jouw bedrijf of merk. Laat jouw logo personaliseren op onze lederen accessoires. Bij grotere afname is het zelfs mogelijk om onze accessoires in de kleuren van jouw wens te laten ontwikkelen.

Dit is het perfecte relatiegeschenk voor jouw klanten, zakenrelaties of om te gebruiken op jouw volgende evenement of beurs.

Live personalisatie op jouw event

Het team van The M Bar komt graag ‘live’ op jouw event, onze accessoires personaliseren voor de klanten/gasten. Of dit nou gaat om een beurs, een bruiloft of een feest. Dit is de tastbare herinnering voor jouw klanten/gasten.

Dit kan zowel met jouw logo en/of met de initialen of naam van jouw gasten. Een uniek aandenken aan een speciale dag.

Onze klanten

Wij hebben accessoires mogen personaliseren voor

Een greep uit onze accessoires

Personaliseer met jouw logo

Neem contact met ons op

Wat mogen wij voor jou personaliseren?