Gepersonaliseerde luxe tassen en lifestyle accessoires

Een persoonlijk, met de hand gemaakt monogram speciaal voor jou

Een monogram vertelt een verhaal. Het suggereert wie we zijn of willen zijn, maakt een statement over onze opvattingen en individuele identiteit. Een monogram bestaat uit iemands initialen – meestal een variatie op de eerste, midden, en achternaam.

Jij bent uniek en origineel. Jouw tas zou dat ook moeten zijn! Kies de kleur die bij jou past en laat je eigen monogram een verhaal vertellen over jou.

Een monogram voegt een vleugje luxe toe aan zelfs de meest simpele dingen. Of het nu voor jezelf of iemand speciaals is, de toevoeging van een monogram laat de ontvanger weten dat de gift weloverwogen en zorgvuldig is uitgekozen. Onze in-house monogrammers maken gebruik van een traditionele handmatige stempeltechniek waarbij de letters zijn verwarmd en diep in het leeroppervlak worden gestempeld voor duurzame kwaliteit. Dit is een tijdrovend proces dat resulteert in een veel duidelijker monogram dan andere methoden, zoals stempelen met een laser machine.

Handgemaakt

Elk gepersonaliseerd monogram wordt speciaal voor jou met de hand gestempeld in Nederland met zorg en oog voor precisie.
Handgemaakt

Het lettertype

Wij personaliseren jouw tas met zorgvuldig geselecteerde klassieke lettertypes voor al onze monogrammen.
Het lettertype

Goudfolie

Wij gebruiken metallic goudfolie die gestempeld wordt in het leer.
Goudfolie

Voor een persoon

Onze meest voorkomende persoonlijke monogrammen zijn voorzien van de initialen van jouw naam, met op de eerste plaats de voorletter, gevolgd door de letters van jouw middel- en achternaam. Er zijn meerdere combinaties mogelijk, bijvoorbeeld: Jasmijn Sanne Meyer: JSM | J | JM
Voor een persoon

Voor de fun

Wees creatief! Wij kunnen ook speelse bijnamen of zinnen stempelen. Check hier een paar voorbeelden van jouw favoriete product en zie wat je allemaal kunt verzinnen.
Voor de fun