Over ons

WAAR STAAT THE M BAR VOOR?

·         LUXE TASSEN EN LIFESTYLE ACCESSOIRES TEGEN EEN EERLIJKE PRIJS

Luxe, echt leren producten zonder premium prijskaartje. Wij maken geen gebruik van dure marketingcampagnes zoals de grote modehuizen, waardoor wij deze kosten niet aan jou hoeven door te berekenen.

·         TIJDLOOS KLASSIEK

Geen fast fashion accessoires die na een seizoen uit de mode zijn. Alleen de allerbeste tijdloze modellen tassen, portemonnees, sleutelhangers, paspoorthoesjes, en andere leren accessoires voor dames en heren die jarenlang meegaan.

·         HOOGWAARDIGE KWALITEIT ZONDER LOGO

Het minimalistisch design en de hoge kwaliteit van ons leer spreekt voor zich. Ons logo is altijd discreet weggestopt of doelbewust weggelaten, zodat jij in middelpunt staat. Doordat leer een natuurlijk materiaal is, is geen enkele leren tas hetzelfde. Met de jaren krijgt een lederen tas meer karakter en wordt deze alleen maar mooier.

·         CHIQUE & ELEGANT

Zorgvuldig ontworpen vormen en kleuren die jouw elegantie accentueren. Zwarte en bruine leren tassen zijn tijdloos en blijven onverminderd populair. Maar ook het altijd geliefde wijnrood en pastelkleuren zoals lichtroze en beige zijn in onze standaardcollectie tassen opgenomen. Een perfecte combinatie van klasse en luxe dat ook ook nog functioneel is.

paspoorthoesje bedrukken