Ons verhaal

Jouw Statement, Jouw Style, Jouw Monogram

The M Bar personaliseert jouw paspoorthoesje, portemonnee, telefoonhoesje en ander luxe lederwaar. The M Bar is in 2019 opgericht als een Nederlands accessoires label, ontstaan vanuit een behoefte naar gepersonaliseerde accessoires.

Wat is jouw monogram?

De “m” in The M Bar staat voor monogram, dit is een symbool gemaakt door combinatie van twee of meer letters om een symbool te vormen.  Monogrammen worden vaak gemaakt door de initialen van een individu of een bedrijf te combineren. Door een monogram op jouw hoesje, creëren wij een product, waarbij jij centraal staat.

Laat jezelf zien

Bij The M Bar sta jij centraal. Wij geloven erin dat jij een unieke set talenten en vaardigheden bezit die niemand anders heeft. Geloof in jezelf en in wat je kunt bereiken. Geloof dat je in staat bent om te groeien en te leren, om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen. Jij hebt de kracht om je eigen weg te bepalen en je eigen succes te creëren. Dus ga ervoor, blijf gefocust en geloof in jezelf. Je kunt alles bereiken wat je wilt, als je maar in jezelf gelooft. Onze premium leren accessoires zijn met de hand, volledig op maat gemaakt met jouw monogram, zodat jij jezelf kunt laten zien! 

Het team

Het gezicht achter The M Bar

Waar passie, creativiteit en oog voor detail samenkomen.

Stephanie Oosterwijk

Creative Director

Suzan de Jongste

Marketing

Merwin Zijlma

Finance

Onze kernwaarden

Jij staat centraal

 

Met de hand gepersonaliseerd

Onze producten worden met trots hand gepersonaliseerd in Nederland in ons atelier. Elk stuk wordt zorgvuldig vervaardigd met oog voor detail en precisie, waardoor het niet alleen een uniek item is, maar ook een hoogwaardig kwaliteitsproduct.

Door onze productie in Nederland te houden, kunnen we de kwaliteit van elk stuk controleren en ervoor zorgen dat het voldoet aan onze hoge normen.

Ons leer

Bij The M Bar zijn we geobsedeerd door leer! Onze producten zijn vervaardigd uit 100% leer en ontworpen in onze studio in Almere. Onze leren accessoires bieden een gevoel van stijl en klasse, waarin jij jouw statement uitdrukt.

We hebben hard gewerkt om de beste leerlooierijen en fabrieken te vinden en hebben een handjevol vaklui geselecteerd die alleen de hoogste kwaliteit lederen producten produceren.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze hoogwaardige kwaliteit accessoires zijn ontworpen met oog voor detail en vervaardigd uit de beste materialen. Hierdoor zijn onze accessoires niet alleen duurzaam, maar hebben ze ook een luxe uitstraling.

Elke stap in het productieproces wordt zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat onze accessoires aan de hoogste normen voldoen.