Preorders / nabestellingen

Preorders / nabestellingen

Je hebt de mogelijkheid om geselecteerde producten alvast te bestellen voor hun commerciële lancering of voordat deze op voorraad zijn.

Alle artikelen waarvoor een pre-order mogelijk is, worden op de website uitdrukkelijk aangegeven en hierin vermeld als “Pre-order” of als “Nabestelling”.

Je kunt deze artikelen vooraf kopen en ontvangen voor de geschatte leveringsdatum die op de beschrijving van de productpagina staat vermeld, binnen 8 (acht) weken vanaf de verzending van de bevestigingsmail. Let wel dat deze datum een geschatte datum is waar geen rechten aan kunnen worden verleend.

 

Verzenden

Indien jouw pre-order ook een niet-pre-order product bevat, zullen de artikelen tezamen verzonden worden zodra ze gereed zijn voor verzending. Bij iedere verzending ontvang je een e-mail met het trackingnummer van de verzending, zodat je deze kunt volgen.

Betalen

Betalen vooraf: Het bedrag van de pre-order producten wordt vooraf in rekening gebracht, ook al zijn deze producten niet klaar om te worden verzonden.

Betaling achteraf: Indien je bij een pre-orderbestelling hebt gekozen voor betaling via Klarna Achteraf, kan het in enkele gevallen voorkomen dat wij jou opnieuw een verzoek voor bevestiging van de betaling opsturen, bijvoorbeeld als de betaaltermijn reeds verstreken is.