Verzending

Wij streven ernaar om je pakket binnen 2-5 dagen na bevestiging van je bestelling te leveren. Wij leveren op alle woonadressen binnen Nederland.

Afleverdata
De verwachte afleverdata van je bestelling worden vermeld bij het afrekenen.

De verzendkosten
De verzendkosten zijn €3,95, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Bij bestellingen vanaf €75 zijn de verzendkosten gratis.

Order tracking
Zodra we beginnen met het inpakken van je bestelling, sturen we je een e-mail met de afleverinformatie. Hierna kun je je bestelling volgen via de link “Track Package” onder “My orders” nadat je hebt ingelogd op Mijn Account.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren of geld terugkrijgen?
Alle producten zijn geproduceerd volgens de hoogste normen en zijn gepersonaliseerd volgens de door jouw opgegeven informatie. Helaas kunnen wij hierom geen producten retourneren, ruilen of geld teruggeven, tenzij het product beschadigd is ontvangen.

Product defect bij ontvangst
In geval van een product dat bij ontvangst defect blijkt te zijn, dien je binnen 24 uur contact op te nemen met de klantenservice, de foto’s van de beschadiging te mailen klantenservice via klantenservice@thembar.com en de instructies van de klantenservice op te volgen. Wij geven dan graag een nieuw product retour of jouw geld terug.