Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden

Kies de beste manier om je artikelen te betalen: met iDeal bij je bestelling, Paypal, Creditcard, Achteraf Betalen (via Capayable) of via bankoverschrijving. Kies de betaaloptie die jou het best uitkomt.

Je kunt via iDeal gemakkelijk internetbankieren bij een van de deelnemende banken. 

In een paar stappen is de betaling gedaan:

 1. Kies iDeal als betaalmethode.
 2. Selecteer jouw bank.
 3. Je komt direct in het internetbankieren van jouw bank en logt in op de voor jouw bekende manier.
 4. De gegevens van je betaling zijn al ingevuld. Keur de betaling goed.
 5. Je bank toont direct een bevestiging van de betaling.
 6. Je keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

Jouw voordelen:

 • Je betaalt via veilige Paypal software.
 • Een betaling met Paypal is direct binnen bij ons, jouw order wordt dus z.s.m. in productie genomen.
 • Aan betalen via iDeal zijn geen kosten verbonden.
 • Met Klarna – Achteraf betalen kun je binnen 14 dagen betalen na ontvangst. De voordelen van achteraf betalen:

  •  Veilig achteraf betalen, eerst zien dan betalen.
  •  Betaal alleen voor aankopen die je wilt houden.
  •  Eenvoudig online bestellen zonder creditcard, account, betaalpas of kaartlezer.
  •  Even krap bij kas? Geen probleem, je betaalt uiterlijk binnen 14 dagen.
   
   
  Hoe werkt Klarna – Achteraf betalen?
   
   
  1. Online winkelen

  Kies Klarna Achteraf betalen als betaaloptie

  2. Gegevens checken
  Wij controleren vervolgens de gegevens binnen een split-second. Indien alles in orde is, wordt de betaling afgerond en ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging. Het kan zo zijn dat de e-mail in de spam-box terecht komt, controleer deze als je geen e-mail hebt ontvangen (Tip: Markeer onze e-mail dan als vertrouwd om problemen in de toekomst te voorkomen). Mocht de betaling niet lukken dan sturen wij je terug naar de betaalpagina.

  3. Bestelling ontvangen en betalen binnen 14 dagen
  Zodra de betaling gelukt is, wordt de bestelling zo snel mogelijk verzonden door de webwinkel. De handigste en eenvoudigste manier om je aankoop te betalen is door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina en te betalen met één klik (‘Betaal nu’) of met iDEAL. Wil je betalen via een bankoverschrijving, dan kan dat natuurlijk ook. De betalingsgegevens vind je in de app en in de e-mail die je hebt ontvangen met het betaaloverzicht. Als je de betalingsomschrijving van de rekening vermeldt in het mededelingenveld kun je er zeker van zijn dat de betaling gekoppeld wordt aan de juiste rekening. Betaal elke rekening apart met de bijbehorende betalingsomschrijving zodat je betaling aan de juiste rekening gekoppeld kan worden. Naam begunstigde: Klarna Bank AB (publ) IBAN: NL76 INGB 0006 0224 49 BIC/SWIFT: INGBNL2A

Capayable Achteraf betalen is tijdelijk niet beschikbaar.

Gemakkelijk betalen via Paypal.

Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt doorgestuurd naar de website van Paypal. Hier wordt je gevraagd in te loggen op jouw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: The M Bar krijgt jouw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn je aankopen met PayPal Aankoopbeschermingbeschermd.

Voor extra flexibiliteit kun je jouw bankrekening of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen en via je PayPal-rekening gebruiken. Dit kan via inloggen op jouw rekening op www.paypal.nl of op de mobiele app van PayPal.

Jouw voordelen:

 • Je betaalt via veilige Paypal software.
 • Een betaling met Paypal is direct binnen bij ons, jouw order wordt dus z.s.m. in productie genomen

Let wel: Paypal transactiekosten 3,4%

 • Wij accepteren creditcards via PayPal.
 • De gegevens van de creditcard worden in versleutelde vorm verstuurd. *
 • Het geld wordt pas van je creditcard afgeschreven als we het pakket hebben verstuurd**.

* Meer informatie over shoppen met een creditcard op privacy-beleid.

** Als je creditcardaankoop is goedgekeurd, wordt het geld direct gereserveerd en ontvang je een bevestiging van de bestelling per e-mail. Je creditcard wordt gedebiteerd zodra we je bestelling verzenden. Als je artikelen retourneert, wordt het retourbedrag op je creditcard teruggeboekt. Wanneer je met creditcard betaalde artikelen ruilt, wordt het aankoopbedrag eerst teruggestort op je creditcard. Het bedrag van de geruilde artikelen wordt vervolgens afgeschreven, zodra deze verstuurd worden. Als de creditcardtransactie niet geaccepteerd wordt dan wordt je bestelling geannuleerd. Neem in dat geval contact op met je bank of creditcardmaatschappij.

Let wel: Creditcard transactiekosten 3,4%

Je kunt jouw aankopen bij eenvoudig betalen d.m.v. een bankoverschrijving. Nadat je jouw bestelling hebt bevestigd kun je kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving. Je krijgt op de volgende pagina alsook per email alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat je het unieke betalingskenmerk juist overneemt.

Jouw voordelen:

 • Je kunt zelf bepalen wanneer je de betaling overmaakt.
 • Aan betalen met Bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden.

Let op: Indien je kiest voor betaling middels overboeking kan het zijn dat de levertijd langer is dan normaal i.v.m. verwerking van de betaling. Pas als de betaling bij ons binnen is, zal de productie gestart worden.

Speciaal voor onze Belgische klanten accepteren wij nu ook betalingen via Bancontact/Mister Cash, de meest populaire betaalmethode in België. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd en altijd 3D-secure beveiligd.

Hoe werkt Bancontact/Mister Cash?
Deze betaalmethode is sterk vergelijkbaar met iDEAL.

Stap 1. Kies voor Bancontact/Mister Cash als betaalmethode.
Stap 2. Vul het kaartnummer in dat op de Bancontact-kaart hoort. Voor Bancontact/Mister Cash begint dit nummer altijd met 6703. Let op dat dit nummer altijd met 6703 begint, anders kan de betaling niet afgerond worden. Wil je gebruik maken van een kaart met een ander nummer, kies dan voor de betaalmethode ‘creditcard’.
Stap 3. Log nu met je telefoon of kaartlezer in op de de beveiligde omgeving van jouw eigen bank en volg de instructies van je eigen bank. Dit is voor iedere bank verschillend.
Stap 4. Bevestig de overschrijving. Als de overschrijving succesvol is, krijg je een melding van een geslaagde Bancontact/Mister Cash-betaling waarna je automatisch wordt teruggestuurd naar de website van The M Bar.