Kies de beste manier om je artikelen te betalen: met iDeal bij je bestelling, Paypal, Creditcard, Achteraf Betalen (via Capayable) of via bankoverschrijving. Kies de betaaloptie die jou het best uitkomt.

Vergeet niet je referentienummer of klantnummer te vermelden bij de betaling.
Hieronder volgen de verschillende betaalmethoden.

Je kunt via iDeal gemakkelijk internetbankieren bij een van de deelnemende banken. 

In een paar stappen is de betaling gedaan:

 1. Kies iDeal als betaalmethode.
 2. Selecteer jouw bank.
 3. Je komt direct in het internetbankieren van jouw bank en logt in op de voor jouw bekende manier.
 4. De gegevens van je betaling zijn al ingevuld. Keur de betaling goed.
 5. Je bank toont direct een bevestiging van de betaling.
 6. Je keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

Jouw voordelen:

 • Je betaalt via veilige Paypal software.
 • Een betaling met Paypal is direct binnen bij ons, jouw order wordt dus z.s.m. in productie genomen.
 • Aan betalen via iDeal zijn geen kosten verbonden.

Met Capayable – Achteraf betalen kun je binnen 14 dagen betalen na ontvangst. De voordelen van Achteraf betalen:

 •  Veilig achteraf betalen, eerst zien dan betalen.
 •  Betaal alleen voor aankopen die je wilt houden.
 •  Eenvoudig online bestellen zonder creditcard, account, betaalpas of kaartlezer.
 •  Even krap bij kas? Geen probleem, je betaalt uiterlijk binnen 14 dagen.
 •  Niet meer wachten op je geld bij een retourzending.
Hoe werkt Capayable – Achteraf betalen?
1. Online winkelen

Kies Capayable Achteraf betalen als betaaloptie

2. Gegevens checken
Wij controleren vervolgens de gegevens binnen een split-second. Indien alles in orde is, wordt de betaling afgerond en ontvang je een e-mail met daarin een bevestiging. Het kan zo zijn dat de e-mail in de spam-box terecht komt, controleer deze als je geen e-mail hebt ontvangen (Tip: Markeer onze e-mail dan als vertrouwd om problemen in de toekomst te voorkomen). Mocht de betaling niet lukken dan sturen wij je terug naar de betaalpagina.

3. Bestelling ontvangen en betalen binnen 14 dagen
Zodra de betaling gelukt is, wordt de bestelling zo snel mogelijk verzonden door de webwinkel. Je ontvangt dan een e-mail met daarin de factuur. De factuur kan eenvoudig binnen 14 dagen betaald worden via de betaallink.

Online betalen

Gemakkelijk betalen via Paypal.

Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt doorgestuurd naar de website van Paypal. Hier wordt je gevraagd in te loggen op jouw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: The M Bar krijgt jouw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn je aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd.

Voor extra flexibiliteit kun je jouw bankrekening of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen en via je PayPal-rekening gebruiken. Dit kan via inloggen op jouw rekening op www.paypal.nl of op de mobiele app van PayPal.

Jouw voordelen:

 • Je betaalt via veilige Paypal software.
 • Een betaling met Paypal is direct binnen bij ons, jouw order wordt dus z.s.m. in productie genomen

Let wel: Paypal transactiekosten 3%

 • Wij accepteren Nederlandse creditcards met Mastercard- of Visa-symbool.
 • De gegevens van de creditcard worden in versleutelde vorm verstuurd. *
 • Het geld wordt pas van je creditcard afgeschreven als we het pakket hebben verstuurd**.

* Meer informatie over shoppen met een creditcard op privacy-beleid.

** Als je creditcardaankoop is goedgekeurd, wordt het geld direct gereserveerd en ontvang je een bevestiging van de bestelling per e-mail. Je creditcard wordt gedebiteerd zodra we je bestelling verzenden. Als je artikelen retourneert, wordt het retourbedrag op je creditcard teruggeboekt. Wanneer je met creditcard betaalde artikelen ruilt, wordt het aankoopbedrag eerst teruggestort op je creditcard. Het bedrag van de geruilde artikelen wordt vervolgens afgeschreven, zodra deze verstuurd worden. Als de creditcardtransactie niet geaccepteerd wordt dan wordt je bestelling geannuleerd. Neem in dat geval contact op met je bank of creditcardmaatschappij.

Let wel: Creditcard transactiekosten 3%

Je kunt jouw aankopen bij eenvoudig betalen d.m.v. een bankoverschrijving. Nadat je jouw bestelling hebt bevestigd kun je kiezen voor een betaling middels bankoverschrijving. Je krijgt op de volgende pagina alsook per email alle gegevens om de betaling over te kunnen boeken. Let op dat je het unieke betalingskenmerk juist overneemt.

Jouw voordelen:

 • Je kunt zelf bepalen wanneer je de betaling overmaakt.
 • Aan betalen met Bankoverschrijving zijn geen kosten verbonden.

Let op: Indien je kiest voor betaling middels overboeking kan het zijn dat de levertijd langer is dan normaal i.v.m. verwerking van de betaling. Pas als de betaling bij ons binnen is, zal de productie gestart worden.

De betaalgegevens worden vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL. SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. De communicatie vindt vervolgens versleuteld plaats.

Creditcardbetalingen geschieden via Mollie. Mollie voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (PCI-DSS level 1 compliant) van MasterCard, Visa en American Express. Deze eisen houden in dat er door ons geen creditcardgegevens of betaalgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken.

Niet het antwoord gevonden dat je zocht? Neem gerust contact op met onze klantenservice via klantenservice@thembar.nl of bel ons op : +31-75-2024-669. Verder zijn we tevens te bereiken via privéberichten op Facebook: https://www.facebook.com/themonogrambar/

Wij zijn bereikbaar op: maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.