Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

Verzending

Wij streven ernaar om je pakket binnen 2-5 dagen na bevestiging van je bestelling te leveren. Wij leveren op alle woonadressen binnen Nederland en België. Bestelling eerder nodig? Neem contact met ons op.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten zijn €3,95, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Bij bestellingen vanaf €75 zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis.

Verzendkosten België

De verzendkosten zijn €8,95, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Bij bestellingen vanaf €200 zijn de verzendkosten naar België gratis.

Track & Trace

Zodra we beginnen met het inpakken van je bestelling, sturen we je een e-mail met de afleverinformatie inclusief Track & Trace code. Hiermee kun je je bestelling volgen. Tevens kun je in je account de Track & Trace code inzien.

Retourneren

Alle producten zijn geproduceerd volgens de hoogste normen en zijn gepersonaliseerd volgens de door jouw opgegeven informatie. Helaas kunnen wij hierom geen producten retourneren, ruilen of geld teruggeven, tenzij het product beschadigd is ontvangen.

In geval van een product dat bij ontvangst defect blijkt te zijn, dien je binnen 24 uur contact op te nemen met de klantenservice, de foto’s van de beschadiging te mailen klantenservice via klantenservice@thembar.com en de instructies van de klantenservice op te volgen. Wij geven dan graag een nieuw product retour of jouw geld terug.

Als jouw monogram een kleur heeft (goud, roségoud, zilver of anders), kan de kleur na verloop van tijd vervagen. Het varieert bij verschillende producten en verschillende manieren van het gebruik van het product. Het monogram op onze clutches trakan bijvoorbeeld jaren meegaan. De monogramming op telefoonhoesjes kan echter maar een paar maanden duren. Dit komt omdat de olie op je vingers de kleur desintegreert door voortdurend te wrijven wanneer je je vriend sms’t of memes naar je BFF stuurt.
Als het monogram kleurloos is (kies voor de optie ‘geen kleur’), gaat het voor altijd mee. Forever and ever. 
Ons beleid is dat als het monogram binnen 1 maand na aankoop vervaagt of afbreekt, je het product terug kunt sturen om het opnieuw te laten stempelen. Stuur ons een berichtje en we doen dit graag opnieuw voor je!